Step-by-step guide

Step by step akryl negle med tip:

 

1 :   Fjern al lak og lign. skub blidt neglebåndne tilbage og fjern gammel hud og lignende der ALTID sidder rester af på neglen (akrylen  vil ikke binde ordentligt hvis det         ikke er skrabet/slebet blidt væk!)

2:   Rens neglene med cleaner

3:   Buff naturneglen blidt

4:   Lim tippen på (kom lim i falsen på tippen og "læg" den på neglen, pres ikke ned på tippen, hold indtil den er tør (ca 15 sek)

5:   Klip tippen i den ønskede længde + 1-2 mm (m tipcutter, negleklipper el. saks)og fil den til i den ønskede form/længde

6:   Fil overgang fra tip til naturneglen, fil ikke ned i naturneglen!!!!!!!

7:   Påfør superbonder vent 30 sek

8:   Påfør primer kun på tippen/gammelt materiale fra akryl/gele vent 1 min

 

9:   Tag din akrylpensel der er våd med akrylvæske (våd men ikke dryppende), dyp den i akrylen til der har danne sig en lille "perle" af akryl. (konsistensen skal være som meget blød modellervoks)

 

10: Kom "perlen" af akryl på neglen og fordel den(man ”dupper”), sørg for at det højeste punkt ligger midt på neglen i dens længderetning 

 

11: Kom hellere for lidt end for meget akryl på

 

12: Gentag step 9-12 til neglen har den ønskede tykkelse hvis det ikke lykkes i første forsøg. Mellemslib gerne (grov buffer) mellem hvert nyt lag!! 

 

13: når neglene er hærdet efter nogle minutter (de vil blive ved med at hærde i et par timer endnu, men kan godt bruges) buffes overfladen til den er hlet glat. Man kan enten polere overfladen glat, lakere den eller komme gele på den.

 

14: Fil kanter og din negl er færdig.

 

15:brug negleolie og håndcreme til sidst for at "fedte" dine hænder lidt igen.

 

OBS: Arbejd altid hvor der er udluftning (evt. under en emhætte), akrylvæske er et opløsningsmiddel og man skal derfor undgå at indånde det.

Kom ikke produkterne på huden, det kan fremkalde allergiske reaktioner!!

BRUG HANDSKER 

Med venlig hilsen Nailmania

Hvad er dette? Vælg "Husk mig" for at få adgang til din indkøbskurv på denne computer, selvom du ikke er logget på.