Lidt om Gel Polish

17. juni 2024
Lidt om Gel Polish

Hos Nailmania tilbyder vi en bred vifte af negleprodukter, der sikrer smukke og langtidsholdbare resultater. Uanset om du foretrækker Shellac, UV-lak, Gel Polish, UV-neglelak, Gel Lak, eller noget til at forlænge neglene med, har vi noget for dig.

Men hvad er så hvad?

Shellac, UV-lak, Gel Polish, uv-neglelak eller gel lak…  kært barn mange navne eller er der forskelle? I alt fald er det alt sammen populære valg inden for neglepleje og -dekoration.

Men her kommer en lille guide til hvad der er hvad og hvorfor.

Shellac:

Shellac er en mærkespecifik hybridlak, der kombinerer egenskaber fra gel og traditionel neglelak. Shellac påføres som en almindelig neglelak, men hærdes under en UV-lampe, hvilket giver en holdbar og glansfuld finish. Shellac er kendt for sin naturlige følelse og fleksibilitet, hvilket gør den behagelig at bære. Den typiske holdbarhed er op til to uger uden at ”chippe”. Den her lak kan opløses og tages af.

UV-lak:

UV-lak er en gelébaseret lak, der også hærdes under UV-lys. Denne type lak er kendt for sin utrolige holdbarhed og styrke. UV-lak er ofte tykkere end Gel Polish, hvilket giver en endnu stærkere beskyttelse til neglene. Denne type lak er ideel for dem, der ønsker en manicure, der kan modstå intensiv brug og forblive fejlfri i op til fire uger. Den her lak kan opløses og tages af.

Gel Polish:

Gel Polish er en hybrid mellem traditionel neglelak og gel. Den påføres som en almindelig neglelak, men kræver hærdning under en UV- eller LED-lampe. Resultatet er en glansfuld, stærk og langtidsholdbar manicure, der kan vare op til tre uger uden at chippe eller miste sin glans. Gel Polish er fleksibel, hvilket gør den mindre tilbøjelig til at knække sammenlignet med andre typer. Den her lak kan opløses og tages af.

Gel Lak (farve gele):

Gel Lak er en ren gel, der kræver hærdning under UV- eller LED-lys. Den giver en ekstra stærk beskyttelse og glans, der kan holde i flere uger. Perfekt til dem, der ønsker en robust og smuk manicure. Den her lak kan ikke tages af, men skal files væk.

 


Opsummering

Hver type af lak har sin fordele. Shellac er kendt for sin fleksibilitet og naturlige følelse, mens UV-lak er mere holdbar og skinnende, men kan føles noget ”tungere” på neglen, og kan være noget svær at få af.

Gel-Polish er en mellemting mellem de to førnævnte, og altså stadig nem at komme på, følses let, er holdbar, og stadig til at få relativt nemt af igen.

Pssst: som en ekstra ting kan du også vælge forskellige base og topcoats og derved ændre på holdbarheden / aftagningstiden!

 


Hvad skal du så vælge…?

Diamond Polish - Din Ultimative uv lak Destination

Hvorfor vælge Diamond Polish?

 

  • Kvalitet: Vi tilbyder kun de bedste produkter, der sikrer holdbarhed og skønhed.
  • Variation: Uanset din præference har vi det perfekte produkt til dine negle.
  • Stort udvalg: Vi har stort set alt du kan ønske dig, om du er professionel eller privat har vi en utrolig bred vifte af produkter der kan tilfredsstille alle de behov du måtte have.
  • Ekspertise: Vores team er dedikeret til at give dig den bedste vejledning og service og vores ejer har lavet negle i over 18 år, så hun ved hvad der duer.
Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension
Hvad er dette? Vælg "Husk mig" for at få adgang til din indkøbskurv på denne computer, selvom du ikke er logget på.