Gelenegle startsæt

Gelenegle startsæt til dig som er begynder eller professionel

Nailmania tilbyder dig unikke og professionelt sammensatte gelenegle startsæt. Vores gelenegle startsæt kommer i forskellige prisklasser, så du kan vælge det sæt, som passer til dig.

Vi har gelenegle startsæt for begynderen, der indeholder alt det grundlæggende, som skal bruges for at kunne kreere flotte gelenegle. Til den professionelle har vi et kliniksæt, der indeholder den brede vifte af redskaber, produkter og tilbehør.  Sættet indeholder bl.a. UV-lampe med sensor og timer, støvsuger, tipper i boks til to gange, professionel filemaskine, gele og meget meget mere.

Foruden gelenegle startsæt finder du et stort udvalg af negleprodukter. Vi har fx alt hvad hjertet begærer, når det gælder neglepynt. Med både blomster, folie, stickers, krystaller mm., er mulighederne uendelige, og kun fantasien sætter grænsen, når de kreative negle skal designes.

Har du spørgsmål omkring et af vores gelenegle startsæt, er du velkommen til at kontakte os. Vi har et indgående kendskab til alle vores produkter, som er nøje udvalgt med fokus på høj kvalitet. Vi har ligeledes selv testet produkterne, så vi ved, hvordan de fungerer og er at arbejde med, så vi kan give en kyndig vejledning og naturligvis stå inde for den kvalitet, vi lover.

 

Find dit gelenegle startsæt her

På webshoppen kan du nemt lave din bestilling. Når vi har din bestilling, sender vi produkterne hurtigt af sted, så du ikke skal vente længe på dit gelenegle startsæt - bestil inden kl. 14.00, og vi sender samme dag.

Vi ønsker dig velkommen hos Nailmania!

 

Find dit gelenegle startsæt