Neglekursus

Drømmer du om at tage et neglekursus?

Med et neglekursus lærer du at beherske kunsten at lave smukke negle – og så er det kun din fantasi, der sætter grænser. Du kan lave den klassiske og elegante franske manicure eller lave et fantasifuldt art-design i sprudlende farver. 

Hos Nailmania tilbyder vi dig et professionelt neglekursus, hvor du lærer at lave smukke og fantasifulde negle. Du kan vælge imellem to neglekurser; et basis gele neglekursus og et professionelt neglekursus.

På basis gele neglekurset lærer du at lave flotte, holdbare negle. Du får viden om de redskaber, man bruger, hvordan man opbygger neglen korrekt, vedligeholdelse af neglene samt hygiejne. Når du har afsluttet kurset, får du et kursusbevis.

Vores professionelle neglekursus henvender sig til dig, der ønsker at bliver professionel negleteknikker. Du får en udførlig gennemgang af de ting, man skal vide som professionel negleteknikker. Vi gennemgår negleteknikkerne, hvordan du påsætter tipper/bruger skabelon teknik og forskellige negledesigns. Herudover lærer du også om hygiejne-og forberedelse af neglene, kontrolteknikker, neglenes anatomi og meget mere. Som afslutning vil der være en eksamen, og du får et diplom, der certificerer dig som negletekniker.

Bestil dit neglekursus i dag

Uanset hvilket neglekursus du er interesseret i, så bliver du undervist af en professionel negletekniker, og du kommer i dybden med den flotte kunst.

Her på hjemmesiden finder du mere information om kursernes indhold, varighed, priser og datoer. Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.