Om Nailmania

Nailmania

Hos Nailmania har vi specialiseret os i professionelle produkter som vi sælger til både private og professionelle.

Vi startede tilbage i 2011 udelukkende med negle produkter, men har sidenhen udviklet vores sortiment til at inkludere mange flere ting. 

Fælles for alle vores produkter er at de er af udsøgt kvalitet, som du ikke vil finde bedre andre steder.

Ud over produkter i professionel kvalitet til fornuftige priser er kundeservice vores vigtigste egenskab. Når du handler hos os vil vi altid behandle dig med respekt. Vi vil altid behandle vores kunder, som vi selv forventer at blive behandlet.

 

Vores negle produkter

Vores negle produkter er unikke, og findes ikke andre steder på det danske marked.
 
Produkterne er designet og udviklet af professionelle, oprindelig beregnet til professionelle, derfor den høje kvalitet, men kan også benyttes af private. Produkterne er af den højeste kvalitet på markedet. Samtidig er produkterne lette at arbejde med.

Mange af produkterne har vi i flere forskellige størrelser. Det giver dig som kunde en større fleksibilitet, da du da kan bestille alt efter behov.

Alle vores produkter har vi selv udvalgt og afprøvet, inden vi har taget dem ind i vores produkt sortiment.
 
Fælles for alle produkterne er at de overholder såvel dansk lovgivning samt EU lovgivning. Det vil sige kosmetikbekendgørelsen samt kosmetikforordningen (EF) 1223/2009. Det er din sikkerhed for sikre produkter. Negle produkter er kosmetiske produkter og er underlagt den danske miljøstyrelse.
 
Vi benytter os udelukkende af veletablerede, dygtige og ansvarlige leverandører. Der alle enten er ISO9000 certificerede eller arbejder efter GMP forskrifterne.
 
Det er ligeledes vigtig for os at negleprodukterne er så allergivenlige som det er muligt.
 

 

Kundeservice

Vi ved at tilfredse kunder kommer igen, og at tilfredse kunder anbefaler os. Derfor tager vi kundeservice seriøst, og behandler alle henvendelser med respekt og fortrolighed. Vi vil altid behandle vores kunder som vi selv ville ønske at blive behandlet af andre.
 
Vi tilstræber at ekspedere alle ordrer samme dag, i så vidt mulig omfang. Er der produkter du ikke kan finde på siden, er vi kun et enkelt opkald eller e-mail væk.

På trods af at produktkvaliteten er i top, kan der stadig ske fejl, og skulle der mod forventing være fejl eller mangler ved et produkt bytter vi altid med et smil.
 
Du kan kontakte os på tlf.: 58 53 21 10 eller på mail kundeservice@nailmania.dk, som vi som hovedregel besvarer indenfor 24 timer i hverdagene.
 
Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores butik i Slagelse
 
 

Beauty by Choice

 
I 2018 åbnede vi for forskellige skønhedsbehandlinger under navnet Beauty by Choice. 
Hos Beauty by Choice, som ligger i samme lokaler som os, byder vi bla. på negle behandlinger, vippe behandlinger, permanent make up mv.
 
 
 

Virksomheden

Nailmania.dk ejes og drives af:

 

Nailmania Aps

Tjørne Allé 3B

4200 Slagelse

CVR nr 34 60 23 87

Telefon 58 53 21 10

E-mail : kundeservice@nailmania.dk

 
Hvad er dette? Vælg "Husk mig" for at få adgang til din indkøbskurv på denne computer, selvom du ikke er logget på.