Butikken i Slagelse

 

Nailmania

Hos Nailmania har vi specialiseret os i professionelle produkter som vi sælger til både private og professionelle.
 
Vi startede tilbage i 2011 udelukkende med negle produkter, men har sidenhen udviklet vores sortiment til at inkludere mange flere ting. 
 
Fælles for alle vores produkter er at de er af udsøgt kvalitet, som du ikke vil finde bedre andre steder.
 
Ud over professionelle produkter til fornuftige priser er kundeservice vores vigtigste egenskab. Når du handler hos os vil vi altid behandle dig med respekt. Vi vil altid behandle vores kunder, som vi selv forventer at blive behendlet.
 
 

Vores Produkter

Vores produkter er unikke, og findes ikke andre steder på det danske marked.
 
Produkterne er designet og udviklet af professionelle, oprindelig beregnet til professionelle, men kan også benyttes af private. Produkterne er af den højeste kvalitet på markedet. Samtidig er produkterne lette at arbejde med.

Mange af produkterne har vi i flere forskellige størrelser. Det giver dig som kunde en større fleksibilitet, da du da kan bestille alt efter behov.

Alle vores produkter har vi selv udvalgt og afprøvet, inden vi har taget dem ind i vores produkt sortiment. 

Nailmania.dk er e-mærket

nailmania.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os. 

Kundeservice

Vi ved at tilfredse kunder kommer igen, og at tilfredse kunder anbefaler os. Derfor tager vi kundeservice seriøst, og behandler alle henvendelser med respekt og fortrolighed. Vi vil altid behandle vores kunder som vi selv ville ønske at blive behandlet af andre.
 
Vi tilstræber at ekspedere alle ordrer samme dag, i så vidt mulig omfang. Er der produkter du ikke kan finde på siden, er vi kun et enkelt opkald eller e-mail væk.

Produktkvaliteten er i top, men skulle der mod forventing være fejl eller mangler ved et produkt bytter vi altid med et smil.
 
Du kan kontakte os på tlf.: 58 53 21 10 (man-fre 10-14) eller på mail info@nailmania.dk, som vi som hovedregel besvarer indenfor 24 timer i hverdagene.
 
 

 

Nyheder

Vi får løbende nye produkter, som vil blive introduceret i shoppen løbende. Hold derfor godt øje med hjemmesiden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden, og følge os på Facebook (Link er nederst på siden)
 

Virksomheden

Nailmania.dk ejes og drives af:

 

Nailmania Aps

Tjørne Allé 3B

4200 Slagelse

CVR nr 34 60 23 87

Telefon 58 53 21 10

E-mail : kundeservce@nailmania.dk 

 

 
Filtrer
Filtrer efter
Kategori
  1. Negleklinik 0
  2. Beauty By Choice 0
Kontakt os