Nailmania Teamet

 

Team Nailmania 

 

 

Nej, egentlig skal det her jo ikke være om os, men mere en info til dig om hvad du får ud af at handle hos Nailmania, hvorfor skal du vælge lige netop os, hvad kan vi gøre for dig og får du det bedste her?

Jeg skal prøve på at svare på bedste vis.

Jeg (altså mig, Birgit, som startede virksomheden) begyndte egentlig med negle for maaaange år siden – puha, jeg tør slet ikke tælle år tilbage, men jeg tror det er omkring 14 år siden – og havde det som en lille hobby, som så mange andre har derude, jeg arbejdede dengang med indkøb og derefter salg af stål (jep, det var altså ikke lige negle der styrede min hverdag :0)

Så flyttede jeg med min mand til udlandet og havde lige pludselig tid til at fordybe mig og tage kurser i at lave negle.
Det gav mig endnu mere blod på tanden til, at sætte mig mere ind i produkter, teknikker og kvaliteten af den kemi man sidder og arbejder med.

Da vi så flyttede tilbage til Danmark var jeg i den grad overrasket, enten var her meeeega dyre kvalitetsprodukter (ja, det synes jeg på en dansk understøttelse) eller ikke så god kvalitet til fornuftige priser. ØV ØV ØV tænkte jeg, og her startede den lille spirende idé om mit eget neglefirma, som jeg synes skulle kunne og have alt det de andre havde og mere til. Men selvfølgelig meeeeeeget bedre :0)

Om det så er lykkes, er op til dig at bedømme.

 

Jeg som negleentusiast, negleteknikker, multiallergiker og forbruger går meget op i kvalitet, pris, allergivenlighed og god kundeservice.
Derfor er jeg og hele team NM hysteriske med at der bliver brugt de mindst allergene råvarer der kan vælges –indenfor prisen-, at vi holder priserne ned i et fornuftigt leje, at kvaliteten på alt er i top, og sidst men ikke mindst prøver vi at strække os rigtig lang for at yde en god kundeservice…. For hvem synes en sur dame i telefonen er fedt, eller at man straks er hovedmistænkt som fejlkilde? Så vi prøver det bedste vi har lært :0)

Om vores produkter kan jeg fortælle:

Nailmanias produkter lever ALLE op til de danske regler og love og EU´s kosmetikdirektiv, det vil sige at vi følger loven som man skal og miljøstyrelsen har været på besøg, og bekræftet at alt er som det skal være.

Vores kemiske produkter er produceret efter GMP ISO22716:2007 standarden for produktion. Og de lever op til EU’s 76/768/EEC og den nyere lovgivning.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Nailmanias Undervisere 

 

 

 

Birgit har undervist hos Nailmania fra starten af. Hun er super dygtig til at lære de påkrævede teknikker fra sig, og så er hun bare en haj til den teoretiske del. 

Birgit har igennem årene haft en del kursister i mellem hænderne som har været super glade for hendes proffesionelisme. 

 

Birgit underviser primært på Negletekniker uddannelserne. 

Birgit står derudover for at klargøre og uddanne vores øvrige undervisere. 

 

 

 

 

 

Kontakt os