Uddannelser

Nailmanias Undervisere 

 

Birgit er ejer af Nailmania og har undervist hos Nailmania siden 2012. Hun er super dygtig til at lære de påkrævede teknikker fra sig både teoretisk og praktisk, på en interessant, spændende og sjov måde.

Birgit udtaler : "Jeg vil på ingen måde gå på kompromis og lave noget jeg professionelt ikke kan stå inde for. Ligesom Nailmanias produkter er af højeste kvalitet, vil jeg også kun uddanne på højeste niveau. Jeg lægger stor vægt på produktsikkerhed og at mine kursister går hjem med viden de kan bruge til noget"

Birgit har igennem årene haft mange kursister i mellem hænderne som har været super glade for hendes professionalisme.

Birgit har et helt unikt kendskab til produkterne og ved alt om hvad produkterne indeholder. Mange af produkterne har Birgit selv været med til at designe, og ved præcis hvad de kan og ikke kan.

Birgit er uddannet negletekniker, med baggrund i uddannelser i Danmark og flere europæiske lande. Hun deltager løbende i kurser og workshops rundt omkring i Europa, og holder sig konstant up-to-date via udenlandske negle magasiner.

Birgit har stor erfaring med at undervise, både på negle uddannelserne men også fra andre uddannelser i det offentlige regi.

 

Kontakt os