Paraffin

Paraffinvoks – gaven til dine hænder og fødder

Hos Nailmania finder du vores skønne paraffin voks, som gør underværker for din hud. Vores paraffinvoks har en skøn ferskenduft, og så har den et lavt smeltepunkt, der gør, at du kan lave en behandling, som er både blid og behagelig. Paraffin voksen bliver ikke for varm, og den er beriget med vitamin A, E og F, som er gode vitaminer for din hud.

Denne paraffin voks er nem at anvende, den opvarmes blot i et vandbad eller i en paraffinvarmer. Når behandlingen er færdig, vil hænder og fødder være dejlig bløde og velplejede at se på. Denne form for behandling giver både fugt og smidighed, og i de kolde måneder holder en paraffin behandling kuldesprækkerne effektivt på afstand. Behandlingen er desuden meget velegnet til tør hud, eksemer, psoriasis samt ledsmerter og gigt. Hos Nailmania kan du købe et godt startsæt med alt det, du skal bruge.  Her på siden finder du desuden alt det tilbehør du skal benytte, for at forkæle dine hænder eller fødder med en dejlig behandling.

Foruden vores paraffin voks, finder du på vores webshop også andre voksprodukter. Vi har et bredt udvalgt i kvalitetsprodukter til hårfjerning både startkit, voks mm.

Bestil paraffin voks
Produkterne du finder her på siden er unikke, og du finder dem ikke andre steder på det danske marked. Produkterne er nøje udvalgt med fokus på kvalitet og på at kunne give vores kunder fornuftige priser. Inden vi sælger et nyt produkt, afprøver vi det selv, så vi kan stå inde for det.

Bestiller du paraffin voks hos Nailmania, så sørger vi for en hurtig afsendelse, så du hurtigt har dine produkter i hænde.

Velkommet til Nailmania - vi glæder os til at betjene dig!

 

Hvad er dette? Vælg "Husk mig" for at få adgang til din indkøbskurv på denne computer, selvom du ikke er logget på.